Seizoensartikelen

In de verschillende seizoenen hebben we ook nog wisselende producten om ons assortiment compleet te maken.

WINTER
In de winter denken we natuurlijk aan de buitenvogels en hebben hiervoor alles in huis. Van wintervogelvoer tot vogelhuis.
Maar ook uw straat moet netjes ijsvrij kunnen blijven met behulp van strooizout en diverse sneeuwschuiven kunnen wij u helpen.
En voor de echte winterpret hebben we diverse slede in onze winkel.

LENTE
Voor al uw zaden voor uw groenten, kruiden, bloemen en siergewassen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor uw bemesting van uw tuin/moestuin kunt u bij ons terecht voor kunstmest en organische meststoffen.

Al het gereedschap voor uw tuin weer mooi te maken en te houden hebben we ook in de winkel met merken als Gardena, Wolf, Talen Tools, Gloria en nog meerder hebben we een ruim assortiment.

Het onkruid schiet weer uit de grond in de lente bij ons in de winkel vindt u een ruim assortiment aan Bayer en Luxan artikelen om dit te bestrijden. Maar ook om uw moestuin ongediertevrije schimmelvrij te houden.

ZOMER
Kunt u ook zo genieten van die heerlijke lange zomeravonden, met een vuurkorf aan kunt u deze avonden nog langer aangenaam maken. Wij hebben alles in huis van vuurkorf tot openhaardhout. Maar ook diverse sfeerfakkels en cadeau artikelen.

Ook voor uw barbecue hebben we kolen, briketten in onze winkel. En we zijn dealer van PRIMAGAZ gasflessen.

Helaas komen met de zomer ook de overlast van diverse insecten en ongedierte, wij hebben diverse bestrijdingsmiddelen om deze zowel in huis, stal als op het dier te bestrijden(Bayer, Luxan).

 

HERFST
Het koude weer komt eraan dus misschien lekker komen lekker warme laarzen wel van pas.

Om uw tuin winterklaar te maken hebben we een compleet tuinassortiment in onze winkel.